Wie is Elan?

Elan wordt geleid door Esther Landa, gediplomeerd schoonheidsspecialiste, (diabetisch) pedicure en visagiste.

Esther is daarnaast door U-Consultancy opgeleid om dermatologische aandoeningen te herkennen en kan u indien nodig doorverwijzen naar uw huisarts en/of een dermatoloog.

Zij combineert professionaliteit met rust en vriendelijkheid, zodat uw behandeling als een adempauze voelt in uw drukke bestaan.

De salon is gelegen aan de rand van Halsteren, een oase van rust en makkelijk bereikbaar vanuit Bergen op Zoom en Tholen. U parkeert voor de deur en de behandelingen zijn op afspraak. Uw wachttijd is dus minimaal, en uw tijd goed besteed.

Onze filosofie

Elan werkt met produkten van Nederlands fabrikaat: Medex Bio Science Cosmetics. De produkten bevatten hoogwaardige ingrediënten zoals essentiële oliën zodat u waar voor uw tijd en geld krijgt. De produkten zijn dierproefvrij.

Onze werkwijze

Aangename ontspanning en rust gecombineerd met noodzakelijke en resultaatgerichte behandelingen; dat maakt Elan sterk. Klantgericht denken en persoonlijke benadering in combinatie met hoogwaardig produkten; dat speekt mensen aan.

Annuleringsregeling; Als u door omstandigheden uw afspraak niet kunt nakomen gelden de volgende regels; binnen 24 uur afzeggen is kosteloos, later annuleren kost u een redelijk deel van de behandeling. Een gemaakte afspraak binnen 24 uur verzetten is kosteloos.